Satamaradankatu 1, 00510 Helsinki

COLONY VALLILA

COLONY VALLILA sijaitsee keskellä Vallilan kaupunginosaa, Helsingin kantakaupungin vanhaa teollisuusaluetta. Vallilan alue on muuttunut monipuoliseksi kaupunkialueeksi, josta löytyy laaja valikoima ravintoloita, kahviloita ja muita palveluita. Tien toisella puolella sijaitseva jatkuvasti kehittyvä Konepajan alue tarjoaa loistavat harrastus- ja vapaa-ajanvieton mahdollisuudet työn vastapainoksi.

Rakennus on täydellisesti kunnostettu ja tarjoaa nyt modernin toimistokokemuksen ja uniikin industrial-henkisen tunnelman. Inspiroiva design sopii yrityksille, jotka haluavat erottua ja haluavat kannustaa työntekijöitään menestykseen upeissa puitteissa. Ympäristöluokitusjärjestelmässä kohteemme on sertifioitu BREEAM Very Good -standardin mukaisesti.

Helsingin keskusta on vain vartin metromatkan päässä ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle ajat 40 minuutissa. Kiinteistön ympärillä on useita bussi- ja raitiovaunupysäkkejä, joista lähimmät sijaitsevat aivan toimistotalon edessä. Pasilan rautatieasema on 1,5 kilometrin päässä ja Sörnäisten metroasemalle kävelee vain 10 minuutissa.

 

OTA YHTEYTTÄ

Satamaradankatu 1, 00510 Helsinki

Puhelin: +358 406 516359
Sähköposti: [email protected]

Varaa esittely
Leo Suokannas

Leo Suokannas Office Manager

Quote

Energiatehokas ja vuokralaiselle joustava konseptimme täyttää kunnianhimoisten työnantajien vaatimukset modernille toimitilalle

Teemu Saxén CEO, Colony

Colony Vallila 3D-visualisointi toimitilasta

VallilaMaamerkki Helsingin
"Wall Streetilta"

Suosittu toimistopaikka yrityksen pääkonttoreiden keskuudessa. Se sijaitsee strategisesti Kalasataman ja Pasilan kehitysalueiden välisellä akselilla, josta kulkevat kaikki pääväylät keskustaan ja muualle Helsinkiin.

POHJAPIIRROS

Colony Vallila Suurenna kuvaa

PALVELUT

 • Kahvila ja ravintola Kahvila ja ravintola
 • Vastaanottopalvelut Vastaanottopalvelut
 • Monipuoliset kokoustilat Monipuoliset kokoustilat
 • Suihkut ja pukuhuoneet Suihkut ja pukuhuoneet
 • Kuntoilutilat
 • Pyörävarasto
 • Pysäköintitilat ja latauspisteet
 • Arjen hauskaa

TIEDOT

 • Kerroksia9
 • Kerrosala850 m2
 • Remontoitu2020
 • Rakennusvuosi1920
 • YmpäristösertifikaattiBREEAM
 • Julkiset liikenneyhteydet200m (raitiovaunu, bussi), 800m (Sörnäisten metroasema)

KulkuyhteydetLoistavat julkisen liikenteen yhteydet

Metrolla, ratikalla, junalla, bussilla – kaikilla pääsee! Sekä bussi- että raitiolinjat tulevat suoraan rakennuksen eteen ja metropysäkille on 10 minuutin kävelymatka. Pasilan juna-aseman tavoitat kävellen vartissa, tai julkisen liikenteen avulla vain viidessä minuutissa. Omalla autolla hurauttaa myös nopeasti Lahdenväylälle.

raitiovaunu Helsingin keskustassa

LounaspaikatHyvä lounas, parempi mieli

Vallilan Konepajan teollisuusalue sekä sen lähiympäristö on runsas ravintoloiden ja baarien keskittymä, josta löytyy kymmenittäin lounaspaikkoja kuten Loi Loi Rooftop, Naughty BRGR, Hiku Sushi, Alice Italian, The Frogg ja Green Factory - valinta on sinun!

kaksi sushibowlia
biljardipöydät

AktiviteetitVallilan Konepaja tarjoaa tekemistä ja kulttuuria

Tämän toimiston sijainti on täydellinen, kun haluat vaihtaa töistä vapaalle! Pistäydy työkavereiden kanssa Corona-baariin tai Vallilan Panimoon, ota matsit Bille Beinon padel-hallissa tai rentoudu Vallilan kansallisteatterin näytöksissä. Kesällä alue on täynnä erilaisia tapahtumia Train Factoryn ja Konepaja Biergartenin alueella.

Other Locations

ASIAKKAITAMME

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo