Edistämme parempaa työelämää luomalla tulevaisuuden työpaikkoja

Työelämä on muuttunut ja erilaiset hybridityöskentelyn mallit ovat tulleet jäädäkseen. Toimitilojen kehitys vaatii uusia ajattelutapoja ja erilaisia ​​tilaratkaisuja eri yrityksille.

Yhdessä vuokralaistemme ja eri alan asiantuntijoiden kanssa olemme päättäneet luoda houkuttelevan ja inspiroivan ympäristön, jossa voit viihtyä ja menestyä. Yhteistyössä arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja kestävän kehityksen asiantuntijoiden kanssa räätälöimme toimistosi huomisen tarpeisiin.

Haluamme olla joustava vuokranantaja, joka ymmärtää ja tukee sinua liiketoimintatavoitteissasi. Olemme luotettava paikallinen toimija ja tavoitat meidät aina nopeasti. Haluamme tehdä vuokraneuvotteluista mahdollisimman helpot ja tehokkaat. Vuokraehtomme ovat joustavia ja kuuntelemme aina herkällä korvalla vuokralaistemme toiveita.

 

Toimintamme on all-inclusive. Mitä tahansa tarvitset, me toteutamme.

Autamme ja tuemme sinua alusta loppuun, läpi koko muutto- ja muutosprosessin: olemme apunasi sijaintia valitessa ja tilojen kokoa pohtiessa, sekä annamme inspiraatiota työpaikkasi suunnitteluun ja apua kestävän kehityksen tavoitteidesi saavuttamisessa. Voimme myös suunnitella sinulle kestävän tilan, tehdä inventaarion olemassa olevista toimistokalusteistasi ja hankkia uusia, sekä vastata kokonaisvaltaisesta projektinhallinnasta. Näin toimistoprojektit voivat olla miellyttävä ja helppo kokemus kaikille vuokralaisillemme.

Olemme luottamuksesi arvoinen kumppani, joka auttaa sinua navigoimaan työn tulevaisuuden läpi sekä sovittamaan oikean toimitilan työntekijöillesi ja liiketoiminnallesi. Rakennetaan yhdessä paikka, jonne työntekijäsi haluavat aina tulla!

ASIAKKAITAMME

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo