Toimitilaelämys

Työnteon paikat ja ajat ovat pysyvästi muuttuneet ja monimuotoistuneet. Colony erottautuu vahvoilla arvolupauksillaan: haluamme tarjota vuokralaisillemme kattavat palvelut moderneissa ja energiatehokkaissa toimistoratkaisuissa, joista voit valita juuri sinun yrityksesi tarpeen mukaiset toimitilat. Tarjoamme sinulle työpaikan, johon todella haluat tulla vaikka joka päivä – jatkuvasti kehittyvän paikan täynnä palveluita, inspiroivaa muotoilua ja nykyajan tarpeisiin joustavia tiloja.

 • Arkiset työpäivät muuttuvat elämyksiksi

  Uskomme työpaikkaan, joka sykkii elämää ympäri vuorokauden. Tarjoamme vuokralaisillemme laajat toimitilapalvelut dynaamisessa ympäristössä, jossa yhdistämme joustavat työtilat laadukkaisiin mukavuuksiin: meiltä löydät ravintolat, hyvin varustetut kuntosalit, padel-kentät sekä golfsimulaattorit. Haluamme, että työpaikkasi on kokonaisuutena houkutteleva tila ja paikka, jossa työ ja vapaa-aika kohtaavat sujuvasti. Haluamme tarjota pääkonttoritason palveluita kaikissa Colonyn toimipisteissä. Tähtäämme entistä korkeampaan palvelutasoon ja hemmottelemme vuokralaisiamme esimerkiksi hotellitason aamiaisella pari kertaa viikossa, digitaalisella taiteella inspiraatioksi, pelihuoneilla ja pesulapalvelulla – käytännön luksusta sinun eduksesi. Tarkempi lista toimipisteiden palveluista löytyy kohdesivuilta.

 • Suomen energiatehokkaimmat toimitilat

  Tarjoamme ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita tiloja, joilla tähtäämme tekemään maailmasta paremman paikan yhdessä vuokralaistemme kanssa. Vastuullinen sijoittaminen on toimintamme ydintä, mutta täydellisyys saavutetaan vain pitkäjänteisellä työllä. Antamalla kestävien ratkaisujen olla jatkuvasti osa päätöksentekoamme, haluamme näin omalta osaltamme panostaa siirtymistä parempaan tulevaisuuteen. Jokaisella toimipaikallamme on ympäristösertifikaatti, joka osoittaa sitoutumisemme parempaan huomiseen. Osana strategiaamme kehitämme jatkuvasti rakennuksiamme hiilineutraaliuden saavuttamiseksi. Pyrimme myös alan standardia korkeampiin kestävän kehityksen sertifikaatteihin. Aurinkopaneelien asentaminen katolle, sähkölatauksen tarjoaminen vuokralaisillemme ja toimistojemme varustaminen LED-valaistuksella ovat vain muutamia näkyvimpiä asioita, joita vuokralaisemme voivat odottaa näkevänsä kaikissa toimipisteissämme. Tiesitkö, että Colony Leppävaara ja Colony Airport saavat suurimman osan lämmityksestään maalämmöstä suoraan rakennuksen alta? Colony Pitäjänmäellä uusitaan rakennusautomaatio kokonaisuudessaan, ja Tapiolan talo on rakennettu kokonaan puusta.

 • Design Huippuunsa suunnitellut modernit tilat

  Korkeatasoisesti suunnitellut ja laadukkaat toimistot takaavat yksittäiselle työntekijälle vertaansa vailla olevan kokemuksen. Tiiviissä yhteistyössä alan asiantuntijoiden, kuten arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa pyrimme luomaan inspiroivan ympäristön, jossa työntekijät voivat menestyä. Päivitämme jokaisen Colony-toimitilan niin sisä- kuin ulkopuolelta. Suurimmat parannukset ovat nähtävissä auloissa, joihin olemme halunneet luoda hotellimaisen tunnelman. Esimerkiksi Pitäjänmäellä ja Tapiolassa aula, ravintola ja kahvila uusitaan kokonaan puusepän suunnittelemilla käytännöllisillä ja visuaalisesti upeilla huonekaluilla. Lisäinspiraatioksi tarjoamme digitaalista taidetta toimitilojemme auloissa. Colony tekee yhteistyötä maailmankuulun MER Architectsin ja Studio Palmbäckin kanssa, jotka vastaavat myös brändimme identiteetistä.

 • Hybrid Vapaus käyttää kaikkien toimistojemme Lounge-työtiloja

  Colony tarjoaa hybridityöskentelyä tukevan toimitilakokonaisuuden, joka palvelee vuokralaisten ja heidän työntekijöidensä tarpeita: haluamme tasapainottaa toimistolla ja kotoa työskentelyn edut. Vuokralaisena ja työntekijänä sinulla on pääsy kaikkiin jaettuihin tiloihin kaikissa toimipisteissämme riippumatta siitä, missä pääasiallinen työpaikkasi on. Vaikka varsinainen työpöytäsi olisi Leppävaarassa, voit silti työskennellä Pitäjänmäen loungesta käsin sekä pelata Tapiolassa golfia. Joustavuutta sinun eduksesi. Kun saavuit toimitiloihimme, huomaat heti Colony Lounge-alueen, joka on varattu muiden toimipisteidemme vuokralaisille. Nämä alueet on kalustettu kattavilla työpisteillä sekä puhelinkopeilla, jotta saat työaikasi tehokkaasti käyttöön. Myös kahvilamme on varustettu sähköpistokkeilla ja mukavilla kalusteilla – eli jokaiselle löytyy tiloistamme varmasti oma työpiste. Tarjoamme vuokralaisillemme myös avaimet käteen -periaatteella kalustetun All-inclusive -toimistoratkaisun, jossa rakennamme ja kalustamme vuokralaiselle oman toimistosiiven erittäin joustavin vuokraehdoin.

COLONYSSA ON PAIKKA KAIKILLE

CORE -toimistot vastaavat niiden yritysten tarpeisiin, jotka etsivät houkuttelevaa työpaikkaa pitkällä tähtäimellä

 

ALL-INCLUSIVE studiot tarjoavat ratkaisun pienille ja/tai kasvaville yrityksille, jotka arvostavat joustavuutta niin tilojen kuin sopimusehtojen suhteen

 

SERVICED yhdistämme joustavan ympäristön mukavuudet ja ympärivuorokautisen palvelun

ASIAKKAITAMME

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo